We are

Living Room Entertainment

LRE is the leader company in music business in Albania, the biggest promoter and executive production company.

Anastacia James Blunt Deff Leppard Deep Purple Uli Jon Ruth
Anastacia James Blunt Deff Leppard Deep Purple Uli Jon Ruth
One Republic White Snake Europe DUFF MCKAGAN
One Republic White Snake Europe DUFF MCKAGAN
Manu Chao Zucchero Reamonn Planet Funk Schiller Martin Solveig Melanie Fiona
Manu Chao Zucchero Reamonn Planet Funk Schiller Martin Solveig Melanie Fiona

Upcoming Show

LP

SUN, October 9

LP (Laura Pergolizzi) is a famous and successful pop singer/songwriter, known massively for the song “Lost On You”.

In 2012 she released her debut album “Into The Wild” and in 2015 she had another breakthrough with the album “Lost On You” with the self-titled song, that still is a hit worldwide and the song “Muddy Waters”.

VENUE: PALACE OF CONGRESSES

U.D.O

SAT, November 19

U.D.O. are the epitome of German metal! The band leads with the iconic vocalist Udo Dirkschneider (ex-Accept vocalist) and they have just completed their 15th studio album, titled ‘DECADENT’.

VENUE: OLYMPIC PARK TIRANA

Russ Millions

WED, December 14

Shylo Batchelor Ashby Milwood, known professionally as Russ Millions, is a British rapper. In December 2018 he released his single “Gun Lean” on Virgin Records. The track peaked at number 9 on the UK Singles Chart.

VENUE: OLYMPIC PARK TIRANA

Termat dhe kushtet: Nëpërmjet blerjes së kësaj bilete, blerësi pranon termat dhe kushtet e mëposhtme: 1. Nuk ka rimbursim të biletës pas fillimit të eventit. 2. Kjo biletë nuk do të rimbursohet, me përjashtim të rasteve të specifikuara nga organizatori i eventit. Në rastet kur një event anullohet, vendimi për të rimbursuar cmimin e biletës varet totalisht nga organizatori i eventit. Për shkak të kushteve atmosferike, organizatori i eventit mund të zgjedhë të ndryshojë datën ose orën e eventit. Cdo komunikim në lidhje me këto vendime duhet t’i adresohet organizatorit të eventit. 3. Nëpërmjet blerjes së kësaj bilete, pjesëmarrësi në event autorizon organizatorin e tij të krijojë apo përdorë cdo regjistrim audio apo video të performancës.

I just want to share with other people the excitement I feel when I listen to good music.

BLENDI BOMBAJ

LRE FOUNDER, PRODUCER

Past Events

25.08.2008

Anastacia

17.06.2008

James Blunt

08.06.2010

One Republic

03.07.2008

Def Leppard

04.03.2007

Deep Purple

03.07.2008

WhiteSnake

14.01.2007

Europe

12.04.2011

Manu Chao

01.06.2011

Duff McKagan

19.06.2007

Dolores O’Riordan

13.06.2007

Zucchero

12.10.2007

Vaya Con Dios

19.06.2022

Animals & Friends

29.08.2022

Apocaliptica

25.05.2015

Blues Brothers